Tävlingen

 
Tävlingen idag gick jätte bra, det enda som vi fick avdrag på var att hunden satte sig lite långsamt några gånger, annars var allt felfritt. Först var jag missnöjd men när jag såg på filmen från när jag tävlade såg jag att allt förutom dom sakerna gick jätte, jätte fint. Så jag är stolt en matte nu. 
 
Vi fick 96 poäng av 100 möjliga och kom på tredje plats, tvåan fick 97 poäng och hade min lilla hund bara dippat ner rumpan lite snabbare hade vi vunnit. Men jag är så stolt över min hund. En perfekt början på dagen. Sol, sällskap av mamma, massor av fina hundar och härlig atmosfär. Nu ser jag fram emot nästa tävling 21 maj.
Allmänt | |
#1 - - Lisa:

Grattis!

Svar: Tack :)
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Nathalie:

Grattis <3 va kul!!

Svar: Tack :)
lilliskutt.blogg.se

#3 - - Anonym:

Kul! Och du..tror inte du ska vara orolig över att du blivit överviktig direkt om det är din arm på bilden.
Inte för att det spelar någon som helst roll egentligen.

Svar: Haha, jag det är min arm på bilden. Ja det var jätte kul men jag grämer mig över att vi fick dom där små avdragen när det gick så pass bra i övrigt.
lilliskutt.blogg.se

#4 - - Anonym:

Bra jobbat! Och jag hade faktiskt tänkt samma sak kring din arm som i kommentaren ovan ;)

Svar: Haha vad ni är observanta, var det något på bilden som jag inte tänkte att någon skulle säga något om så var det nog det :p Men jag tänkte faktiskt tvärtom om min arm, att jag skämdes för att den syntes för att jag tycker jag är så stor. Samtidigt vill jag inte skämmas längre för jag har den kroppen jag har och den är bra som den är, jag tycker inte någon ska skämmas över sin kropp så jag jobbar verkligen bort dom tankarna för jag vill inte vara en del av det samhället. Men nu vet jag i alla fall att mina tankar om min arm alltså inte var befogade enligt andra, nu ska det bara in i mitt huvud också ;)
lilliskutt.blogg.se

Upp