Nygammal favorit mat

Till middag idag blev det en gammal favorit, tortellini med ricotta och spenat och till det 2 dl keso och ett berg med ärtor. Mycket gott! Åt det jätte ofta förr men nu var det ett tag sedan, men det kommer inte dröja länge innan jag äter det igen. Tycker verkligen det är så gott.
 
Det har gått bra med maten idag, lite improvisation, hade ingen riktig plan innan men fixade allt eftersom och det blev bra. Är ganska skönt nu tycker jag att inte behöva skriva en planering för en hel vecka i taget utan att jag kan ta vad jag är sugen på. Jag tänker så klart ändå på vad jag ska äta och planerar så jag kan handla hemmen det är en frihetskänsla att kunna välja det man är sugen på just för tillfället. Ser till att det alltid finns flera saker att välja mellan.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Mia:

Hej! Har du lagt ut någon bild på dig i bloggen? Vore kul att få ett ansikte på den som skriver. Gillar dina inlägg!

Svar: Åh, tack för berömmet, det var roligt att höra. Nej, jag har inte lagt ut någon bild på mig själv. Ville ha en relativt anonym blogg, vet att vissa vet vem jag är men har inte klarat att lägga ut bilder på mig själv. Men jag har ändå tagit steget att våga lägga ut bilder på min hund så kanske kommer jag våga lägga ut en bild på mig också. Men jag tycker det är jätte jobbigt eftersom jag inte är så förtjust i hur jag ser ut om man ska uttrycka det milt.
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Anonym:

Så bra blogg! Du kommer bli en sån fantastisk psykolog! Kan du lägga ut vad du äter under en dag i bilder, det får mig att kämpa!

Svar: Åh vad kul att läsa att du gillar bloggen :) Och att du tror att jag kommer passa som psykolog för det är ju min dröm. Det betyder mycket att höra dom sakerna. Jag kan absolut lägga upp vad jag äter under en dag men för min del kan det se lite olika ut från dag till dag med lunch och middag vad jag äter men kan ta några exempel :)
lilliskutt.blogg.se

Upp