"Man måste vara 16 år för att bli medlem här"

Haha, dagens skratt bjöd kvinnan i kassan på Gina tricot på. Jag skulle köpa en kjol som för medlemmar kostade 149 kr och för icke medlemmar 199 kr. Innan jag ens hann säga något om medlemsskap eller något alls så sa hon att man måste vara 16 år för att bli medlem, jag skrattade och sa att jag är 29 år.
 
Då blev hon helt paff och sa att jag ser mycket yngre ut, att jag har en ung utstrålning och ett ungt utseende, sen var hon snabb med att säga att det var en komplimang. Pappa och jag fnissade lite när vi gick därifrån. Hon trodde alltså att jag var 15 år, det är 14 år yngre än jag är! Visst att många tycker jag ser yngre ut än vad jag är, det har jag gjort under hela mitt vuxna liv men jag ser definitivt inte ut som en 15 åring längre...
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Haha många tror jag är yngre oxå.
Utan smink tippar de på barn.
Men är 32:p

Svar: Haha, ja jag har några gånger fått visa leg för att gå på bio...Och när jag och farfar spelade minigolf för ett par år sedan fick han betala barnbiljett för mig, dvs dom trodde jag var under 14 år ;) Och barnen i Kenya trodde också jag var 14 år och lillasyster till min kompis som är född 2 veckor efter mig. Kanske en fördel när vi blir gamla sen? Att se ung ut hela livet :)
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Anonym:

Ja det tror jag absolut! Ingen tror att mina föräldrar är 66 och 70. Snarare 10 år yngre! Så it runs in the family:)

Svar: Det låter bra, jag hoppas jag fortsätter se ung ut. Fast kanske inte som en 15 åring som enligt hon i kassan ;)
lilliskutt.blogg.se

#3 - - Nathalie:

Haha samma här. Folk blir alltid chockade när jag berättar att jag är 30. För någon vecka sen fick jag höra att jag ser ut som typ 16 o_O men hellre de än att se ut som 50 :P

Svar: Haha, ja hellre yngre än äldre. Dock får jag ofta höra att jag uppfattas som äldre rent personlighetsmässigt.
lilliskutt.blogg.se

#4 - - Sara :

Haha o jag får visa leg för energidryck, och då är jag 28😂

Svar: Haha, ibland undrar jag dock om det är jag som ser så ung ut eller om dom i kassan är lite halvblinda. För jag ser inte ut som en 15 åring, jag är liksom 14 år äldre och visst att jag ser ung ut men inte så pass ;)
lilliskutt.blogg.se

Upp