En liten paus mitt i allt

Idag har det faktiskt varit fullt upp fast det enda jag hade planerat sen innan var att tvätta. Jag har utöver det handlat i två olika affärer som ligger åt helt olika håll, jag har duschat, badat och fönat hunden, tränat på att backa med hunden bredvid mig,ätit, pratat i telefon med min bästis två gånger och gått mycket promenader. Jag tror jag slår rekord i promenadtid idag faktiskt. Förr gick jag alltid så här mycket men jag vande mig av med det under åren då jag inte orkade och inte fick. Nu när orken finns är det svårt att stoppa mig och hindra mig, jag har svårt att sätta gränser och den där gränsen för vad som är normalt är liksom flytande och ändras lite hela tiden, jag går för att det är skönt och jag går för att det lindrar ångesten för när jag är i rörelse så blir tankarna och känslorna inte lika svåra. Jag går för att det får mig att må bra.
 
Nu har jag tagit det lugnt ett tag, bloggat, läst andras bloggar och tittat lite på en dokumentär. Tagit en liten paus, säkert jätte skönt enligt dom flesta men mig stressar det.
 
På promenaden på eftermiddagen passade jag på att ta en bild på hunden när jag bad honom lägga sig på en liten murliknande upphöjning. Visst ser han majestätisk ut? Och lägg märke till den fina nybadade och nyfönade pälsen!
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Blir riktigt orolig över dina Promenad mängder. Det är ju inte hälsosamt på något vis att gå så mycket så kort tid efter du varit inlagd. Förutom att du sliter enormt på kroppen och inte tillåter den att rehabilitera sig (vilket tar enormt mycket tid med tanke på att du varit sjuk i över 10 år!) Så låter du heller inte ditt psyke rehabilitera sig då du hela tiden spär på tvångstankarna. Ditt matintag för en dag saknar väldigt mycket energi men även viktiga beståndsdelar som fett. Fett behövs för hjärnan men det där kan du nog ändå, men poängen är att jag blir så orolig över din eskalerande livsstil då du snart ska plugga. Det kommer aldrig finnas utrymme för dessa träningar med ditt intag. Det är så synd om du skulle stupa redan innan du börjat. Vill så gärna läsa om en frisk människa som når målen inte halka tillbaka. Kan du inte ta hjälp av nån att minska promenaderna och öka intaget? Du behöver hjälp vännen.

Svar: Tack för din omtanke, jag har läget under kontroll för jag vet vad jag behöver jobba med och vad som fungerar bra. Jag skiljer på vad som är av sjuka skäl och vad som är av friska.Det är svårt att förmedla allt i en blogg men jag gör hela tiden allt för att gå åt det friska hållet.
lilliskutt.blogg.se

Upp