Att våga klä sig i annat än stora tröjor

Det här är en av blusarna jag köpte tidigare i veckan, jag är extremt kroppsmedveten och har svårt för att klä mig fint eller i annat än stora tröjor, men nu på sommaren är det svårt att dölja kroppen och jag tycker att oavsett om ett linne eller blus sitter löst så känns det som att jag visar alldeles för mycket av kroppen och att jag ser tjock ut i allt, verkligen allt. Jag övar på att klä mig i annat, förut hade jag bara sådana här kläder när jag skulle vara "fin" men aldrig i vardagen. Men ärligt talat, hur ofta behöver jag klä upp  mig och dom kläderna jag såg som finkläder är ju helt vanliga kläder. Precis som alla andra förtjänar jag att klä mig fint, jag behöver inte alltid gömma mig som en grå mus.
 
Men nu är det svårt, mycket svårare än förr. Jag hade på mig blusen igår men det var hemskt jobbigt men jag tog mig igenom det. Jag började med blus idag också men nu känner jag att det inte går mer, jag står inte ut med min kropp. Tack och lov har jag en stor tröja från min bror, eller flera stycken egentligen men i varierande finhetsgrad och passform. Favoriten är svart, lång och med fint tryck. Och så finns det en vit jag gilar också och så finns det två till som kanske inte är så fina men ändå sköna. Jag har ett par lite större egna tröjor också så nu byter jag faktiskt mot något som döljer kroppen mer. Det här linnet på bilden sitter väldigt löst, det är faktiskt stort till och med men det har tunt tyg och jag är ännu inte bekväm i sånt.
 
Jag orkar inte utmana mig mer idag med fina kläder eller sådant som inte är myskläder. Jag har ändå gjort det hela dagen igår och halva idag. Nu förtjänar jag att få vila lite och faktiskt tillåta mig att ha lite tryggare kläder. Bara jag inte ger upp helt och struntar i att fortsätta utmana mig. Men man kan väl inte begära underverk från första början?
Allmänt | |
Upp