Lunch

Idag blev det stuvad pasta, majs och sojabönor till lunch. Sojabönorna var ingen höjdare, försökte efter att bilden tagits bättra på smaken genom att ösa på massor av sweatchilisås och salt men nej, det blev inte gott. Åt upp allt ändå men om jag ska äta liknande bönor igen (har 2 paket i frysen) så ska jag nog tillaga dom på något annat sätt. Men pasta och majs är ju i alla fall gott, alltid något. Det syns inte på bilden hur pastans stuvning gör pastan sådär krämig och god men oj vad jag gillar att stuva pasta!
 
 
 
Det gör ont i mina tänder idag, har svårt för att ens tugga pasta och det är inte kul alls :( 
 
Jag var hos tandläkaren i måndags och dom sa att jag behöver porslinskronor på alla tänder utom 6 stycken, det kommer kosta 70 000 kr. I månsags sa dom att jag inte kommer behöva betala, att anorexi numera ingår i någon särskild kategori av sjukdomar där sådan tandvård subventioneras. Igår var det inte lika säkert, tydligen måste dom ansöka om bidraget och det kan ta 1-2 månader. Och tänk om det inte går? Kommer jag behöva betala 70 000 kr själv då? 
 
Som det är nu kommer jag behöva hjälp innan dess, ska försöka få tag på någon tandläkare för att få plast på tänderna igen som skydd.
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Om du gillar ingefära och vitlök är det gott att woka dem med de kryddorna (riv färsk ingefära) :)

Svar: Ah, ja det låter gott. Ingefära i wok är ju smaskens och vitlök kan man knappt få för mycket av. Tack för tipset!
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Anonym:

Oooh jag har alldeles nyligen börjat lära mig äta stuvade makaroner med köttbullar igen. Helt underbart gott plus en liter ketchup till haha

Svar: Äter ju inte kött pga vegetarian men stuvade makaroner är bland det bästa jag vet. Så konstigt för vi åt det ibland när vi var små men sen åt jag det väl inte på över 15 år och nu har jag återupptäckt denna fantastiska enkla skapelse. Ketchup vill jag inte ha, det ville jag när jag var liten men bara halva portionen, var alltid tvungen att ha en del med ketchup och en del som var vit. Konstiga idéer man får för sig.
lilliskutt.blogg.se

Upp