Hur ska jag våga lämna tillbaka dom besticken jag inte vill ha? Hjälp!

Idag hämtade jag ut mina underbara bestick och bestämde mig för att behålla dom i färgen konjak, dom mörkaste. Dom är sååå fina. Samtidigt passade jag på att lämna tillbaka ett par skedar jag inte vill ha men nu har jag beställt nya skedar istället. Grejen är den att när jag ska hämta ut dom nya skedarna så vill jag lämna tillbaka besticksetet i guld. Men tanten i kassa på Åhlens är som en drake, en hemsk människa. Det är som att man just raserat hela hennes liv när man lämnar fram en vara till retur eller ber om en påse till paketet eller när jag pratade med henne i telefon.På riktigt drar jag mig för att gå tillbaka och lämna i besticken för att jag är rädd för henne men jag har ju inte råd eller användning för 2 bestickset. Hjälp, hjälp får samla lite mod för att gå in i grottan och besegra draken. Jag har ju rätten på min sida. Det är 30 dagars öppet köp så det är ju inget fel jag gör, men det känns så med henne. Kanske jobbar inte hon nästa gång jag kommer dit. Någon gång måste väl människan vara ledig?
Allmänt | |
#1 - - Nathalie:

Du kanske kan se det som hämnd för att hon är en sån bitterfitta? Typ att hon nu inte får lika mycket pengar som hon annars skulle ha fått. Haha, sjukaste kommentaren det här kanske, men jag hade nog försökt tänka så 😜 Kram

Svar: Haha, ja så skulle jag kunna tänka. Det finns två våningar på Åhlens och mamma trodde man kunde lämna i kassan där uppe också så ska försöka med det. Om modet sviker mig ska mamma gå med mig på söndag. Haha, 29 år och rädd för att lämna tillbaka varor...
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Helen:

Förstår precis hur du känner det, är själv likadan. Men du har rätt att lämna tillbaka detta och försök tänka att det är hon som har dålig attityd och servicekänsla och det problemet är bara hennes. Det behöver inte du ta hänsyn till. Det är bra övning sådana här saker för livet, att våga säga nej tack detta passade inte mig. Ta med en kompis om det känns för jobbigt. Jag tror du klarar detta galant. Kram!

Svar: Tack Helen, jo jag ska prova på de andra våningen imorgon och om jag inte vågar ska mamma följa med på söndag.
lilliskutt.blogg.se

#3 - - ellen:

Usch, tycker också sånt är jobbigt men prova att gå dit i helgen så är kanske risken mindre att hon jobbar då? Kram!

Svar: Ja visst är det jobbigt! Jag har beställt några fler skedar från dom och egentligen vill jag ju ha det här paketet avklarat men det kanske är onödigt att springa till samma affär både idag och i börja av nästa vecka. Men jag hatar att vänta med saker. Men det mest praktiska och logiska är väl att ta allt på samma gång. Så svårt för mig att inte göra något direkt.
lilliskutt.blogg.se

Upp