Dagens visdomsord från mina motivationslådor

Jag har två lådor på mitt köksbord, från början var det bara en men jag har skrivit så otroligt många kort nu att det behövs två lådor och inte ens det räcker riktigt. Dessutom vill jag skriva fler nya kort. Är nog uppe i 420- 450 stycken eller så nu. Varje dag drar jag två slumpis utvalda kort från motivationlådorna och håller dom tankarna i mig hela dagen. Jag läser dom flera gånger och varje morgon blir det automatiskt att jag funderar igenom det som står på korten och dom ger mit motivation och mod och påminnelser om vad jag kämpar för och stöd när det är svårt.
 
"Mat i tillräcklig mängd och med tillräcklig näring är en förutsättning för att överleva och leva ett bra liv. Mar är ett av kroppens basala behov och en medicin som stärker den"
 
 
"Vad är viktigast just nu? Vad prioriterar jag högst och vad vill jag välja bort?
Allmänt | |
#1 - - Ylva:

Åh det var en väldigt bra idé att ha en låda med bra visdomsord. Kommer du på dem själv eller läser du dem någonstans? Det skulle vara roligt om du ville dela med dog av fler!

Svar: Jag kommer på alla själv :) Jag var väldigt produktiv där ett tag och skrev kort på löpande band. Nu har jag inte skriva sen jag kom hem men jag skrev ca 50 stycken den sista veckan på Capio. Tänkte fortsätta skriva lite mer för det ger mig så mycket att hitta ord som hjälper mig, att skriva ner och formulera tankar jag har och att påminnas av dom. Ibland kan man tänka klart och friskt och sen i svåra stunder eller bara för att det är svårt att komma ihåg allt man tänker så är det lätt att man glömmer bort alla dom där kloka tankarna man hade och då hjälper det att sätta ord på dom. Ska definitivt posta fler motivationskort :)
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Anonym:

Dina kort är verkligen fantastiska, du skulle kunna sälja dem!

Svar: Tack, vad roligt att höra. Ja jag har funderat på det, eller att sammanställa dom i en bok, det var mammas förslag. Hmm, vet inte om man skulle kunna göra en samling med kort och utforma dom fint så att det går att sälja? Hur gör man det egentligen?
lilliskutt.blogg.se

Upp