Aj!

 
Min skadade fot blir bara värre och värre, jag ringde vårdcentralen imorse men hade glömt sätta på ljudet på mobilen så när dom ringde upp missade jag samtalet och sen gick det inte att få tag på dom. Jag tror och hoppas att det inte är någon fara men alla säger åt mig att kolla upp det. Igår införskaffade jag i alla fall en elastisk gaslinda så det blir lite stöd för foten. Får se om den kommer hjälpa.
 
Idag har jag tvättat, städat, gått med hunden och ska strax till fysioterapeuten. En skön dag när man har en del att göra. Då blir det lättare att slappna av sen när jag väl är hemma och klar med allt.
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Tror du ska kolla upp det ja. Går du på en skör fot är ju risken att det blir värre och du får gipsa. Det vore ju lite katastrof eftersom du har hund som ska ut!

Låste om en tjej som haft anorexi som hade en höft som gjorde ont. Men hon sprang på den. Det visade sig vara en spricka/bruten lårbenshals.
Vi känner nog inte helt smärta som andra gör. Med tanke på att vi kan svälta oss halvt till döds.

Svar: Det är lite så jag börjat tänka också, att det kanske är någon spricka eller så eftersom det inte blir bättre. Jag tror också att man är väldigt bra på att stänga av kroppens signaler eller i alla fall att ignorera dom om man har eller har haft anorexi, annars skulle man inte kunna göra så mot sig själv som man gör när man har anorexi.
lilliskutt.blogg.se

Upp