Frukostbilder

Jag insåg att jag bara lagt ut bilder på mina huvudmåltider och att andra bildar sig en uppfattning om vad jag äter bara baserat på det. Och sen så är ju frukost så otroligt gott att jag vill dela med mig av mina favoriter. Jag har två alternativ jag varierar mig mellan. Antingen är det en ostsmörgås, gröt, sojamjölk och ett äpple eller så tar jag ostsmörgås, turkisk yoghurt, All bran flingor och mango. 
 
Idag valde jag yoghurten, under all gurka på smörgåsen döljer sig Grevéost för dagen. Jag har en grej att varje tugga måste smaka likadant på en smörgås så jag klarar inte av när man till exempel har en eller två gurkskivor i mitten av smörgåsen, nej jag vill att det ska täcka hela. Ser lite galet ut tycker många men det är så jag vill ha det ;) Ostsmörgåsen är gjord på hembakt morotstekaka och det är så gott. En period var jag inne på det här med filmjölkslimpa (en period på typ 8 år...), nu är tekakorna favoriterna.
 
 
 
På yoghurten öser jag på ett rejält lager med mango, det är sååå gott. Kan rekomendera det, jag köper fryst mango i bitar. Då är den alltid mogen, man kan ta fram så mycket man vill ha och låta det tina och man behöver inte hålla på att skiva den där krångliga mangon, jätte smidigt att bara ösa på lite/mycket.
 
Mitt eftermiddagsmellanmål ser ut som översta bilden, en ostsmörgås med gurka. Och kvällsmelliset ser ut som andra bilden med yoghurt, mango och flingor.
Allmänt | |
#1 - - Sophia:

Jag är galen i flingor! Över alltid på mycket och tar även medan jag äter 🙈 Och bruka ösa på med kanel och nötter också 👌 Gott!

Har du provat med leverpastej på macka? Om inte, gör det annars. Så gott! Med gurkskivor på. Mums!

Svar: Jag är vegetarian så jag äter inte leverpastej :) Flingor är toppen, det syns inte i skålen kanske men när man häller på det på yoghurten blir det ett litet berg där ;)
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Linda:

Det finns vegetarisk leverpastej.

Svar: Menar du Tartex? Det åt jag en hel del på Capio :)
lilliskutt.blogg.se

#3 - - En annan Helena:

Haha, jag är likadan. Vill att hela smörgåsen ska smaka likadant. Frukostmat är också min favorit!

Svar: Åh, inte bara jag! Haha, kul att någon annan är likadan, på Capio fick man bara ta 3 gurkskivor på Kliniken och sen i lägenheten gick jag loss lite mer men jag fick inte så mycket gurka som jag ville så det var ransonering, lyckan att komma hem och få ta precis så mycket gurka som jag vill var obeskrivlig ;)
lilliskutt.blogg.se

Upp