Förvirring både hos mig och i aprilvädret

Ute på promenaden hittade jag ett par ledsna pelargoner, dom som tidigare i veckan fått njuta av sol och värme dränktes nu i snö.
 
Själv är jag lika ologisk och pendlande som själva vädret. Jag är jätte hungrig idag, efter alla måltider har jag blivit så totalt och maximalt proppmätt att jag knappt kunnat luta mig framåt för att knyta skorna för att magen varit så full med mat- sant! Men sen, där mellan måltiderna så har jag bara varit sååå hungrig. Trots att jag faktiskt ätit precis som jag ska och lite extra dessutom.
 
Jag går från äckligt, vidrigt mätt till att känna mig som att jag inte ätit på flera dagar inom bara någon timme eller två efter måltiden. När jag precis ätit har jag tänkt att jag aldrig mer kommer kunna få i mig en endaste gnutta mat igen för att jag är så mätt för att sen känna mig som ett svart, slukande hål. Varför?
 
Kan hormonerna spela roll? Jag tänker på det här med att jag sett en tendens att jag börjat kräkas innan jag får mens, blir man hungrigare också av mens? Help me out! Jag är nybörjare på det området igen eftersom jag inte haft mens sen jag var tonåring och nu är helt förvirrad.
 
Eller är det bara naturligt att hungern ökar vissa dagar? Jag förstår ju om man är hungrig när man inte ätit ordentligt och fått i sig för lite, men så är verkligen inte fallet nu. Någon som känner igen sig?
 
Nåja, det enda jag kan göra är ju att äta som vanligt och äta regelbundet men det är jobbigt att vara så hungrig mellan måltiderna för det blir svårt att fokusera på annat och det är jobbigt att bli så mätt när jag äter för då känns det som att jag ätit alldeles för mycket. Så både hungern och mättnaden är problematisk.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Det är nog vanligt att vara hungrig innan mens. Men sen är det jätte individuellt? Och kan variera från gång till gång. (Stackars oss tjejer)
För mig kan det va så att jag har jordens mensvärk. Ibland innan, ibland bara första dagen.
Vissa månader är jag superhungrig innan, sen försvinner aptiter under blödningsveckan.
Ibland är det helt som vanlig aptit hela tiden.
Ibland vill jag dö innan för livet känns meningslöst o trist. Så. Ja.. ingen sans o balans där direkt:/

Svar: Åh då är det inte bara jag som känner mig ur balans. Jag har liksom inte varit med om en sådan konstant hunger och sug efter bröd som jag har nu. Och värken finns också med, när mensen väl kommer brukar jag ha jätte ont. Och det här illamåendet med kräkningar. Det känns liksom inte normalt men det kanske är det. Håller med, ibland suger det att vara tjej. Att ha denna process VARJE månad...
lilliskutt.blogg.se

#2 - - Anonym:

Nä så ska du inte behöva ha det. Men jag har NOLL förtroende för läkare efter alla mina år med anorexi så för mig får det vara.

Men tycker du ska gå till läkare o se om de kan hjälpa dig!

Svar: Ja, kanske det. Jag har en tid i maj för att prata om mina magproblem så får se om dom kan hjälpa mig.
lilliskutt.blogg.se

Upp