ÄGG!

 
Ojoj vad dom andra påläggen fick storstryk av en bubblare som dök upp nu på kvällen. Något jag inte ätit på ett tag nu. Nämligen den gamla klassikern med ett kokt ägg, salt och gurka. Allt detta på en hembakt och lite uppvämd morotstekaka. Alltså det var himmelriket. Inte svårare än så alltså. Nu kommer det ätas ägg en del i det här hushållet. Ägg är  något som länge setts som förbjudet och farligt så jag blir lite nervös när jag tänker att jag åt det nu ikväll och på att jag vill äta det fler gånger. Men nu gäller det nog bara att exponera mig för det om och om igen tills det känns ok på samma sätt som jag lyckats avdramatisera osten. Och ägg är jätte nyttigt och innehåller så otroligt mycket näringsämnen och speciellt för oss vegetarianer är det en jätte bra näringskälla.
Allmänt | |
#1 - - Tess:

Håller med! Kokt ägg är ju bästa pålägget efter ost(och båda med gurka på). Har du testat att ha örtsalt? det kan jag verkligen rekommendera :)

Svar: Saltet är a och o när det gäller äggsmörgåsar, eller jag gillar salt alltid i princip. Är tyvärr en saltoman och borde dra ner lite på det men jag orkar inte riktigt bry mig, känns som jag har större saker att oroa mig för just nu ;) Gurkan är obligatorisk just vid ägg och ost, jag har provat alla andra grönsaker men just med dom påläggen fungerar bara gurka.Jag använder mycket Trocomare örtsalt på lagad mat men jag har känt att det inte passar på smörgåsar. Men kanske värt en chans. Tack för tipset.
lilliskutt.blogg.se

Upp